(copy 2)

21.07.2014 12:16 Категория: Noutati

Următoarea etapă a proiectului 543946-TEMPUS-1-2013-1-ES-TEMPUS-JPHES “SUPPORT FOR VOCATIONAL TRAINING IN SUSTAINABLE FORESTRY” (SUSFOR)


   În cadrul proiectului ,,SUSFOR”, în perioada 06-12 iulie a avut loc seminarul didactic în incinta Academiei Agricole de Stat din Bureatia (Ulan-Ude). La acest seminar au participat reprezentanţii universităţilor din consorţiul de proiect: Universitatea din Llerida (Spania), Universitatea BOKU (Austria), Universitatea Finlandei de Est, Universitatea Silvică de Stat din Moscova (Rusia), Universitatea de Stat Silvică Tehnică din Sanct Petersburg (Rusia), Academia Agricolă de Stat din Bureatia (Rusia), Universitatea Agrară de Stat din Moldova, Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi, precum şi persoanele interesate din instituţii, care pregătesc specialişti în domeniul silviculturii din Bureatia.

În cadrul seminarului au fost discutate diverse tehnologii educaţionale utilizate pentru formarea continua (life long learning). De asemenea s-au discutat structura şi conţinuturile modulelor, care urmează a fi elaborate, precum şi diferite aspecte organizaţionale. Reprezentanţii universităţilor participante şi-au împărtăşit experienţa în domeniul organizării studiilor de formare continua şi metodele educaţionale utilizate. În cadrul întrunirilor în teren, organizate în diferite zone geografice (inclusiv în una din rezervaţiile naturale ale lacului Baikal), participanţii au făcut cunoştinţă cu diferite tipuri de păduri, flora şi fauna specifică acestor zone.

 

Pozele de la eveniment pot fi vizualizate aici