(copy 2)

13.12.2012 07:05 Категория: Noutati

Studenţii gr. GB31Z (sp. Geografie şi biologie) în postură de cadru didactic

 

În cadrul disciplinei Didactica biologiei studenţii anului III simulează realizarea orelor la biologie pentru ciclul gimnazial şi liceal.

Fiecare student îşi selectează ciclul pentru care realizează ora, precum şi toate cele necesare pentru o bună organizare şi desfăşurare a activităţii. Colegii de grupă îndeplinesc rolul elevilor clasei respective.

Menţionez cu certitudine şi multă satisfacţie că fiecare din ei s-au străduit să promoveze ore interesante, pregătite cu multă străduinţă. Sarcinile oferite erau reale, se lucra conştiincios, se observa spiritul de echipă. Au aplicat cu succes metode tradiţionale şi netradiţionale, forme de activitate în grup şi individual. Fiecare a demonstrat ceva nou, care n-a existat pe parcurs la colegii săi. În cadrul tuturor orelor realizate în capul mesei a persistat creativitatea  şi competenţa  unui tânăr începător – profesor de biologie!

Felicitări tuturor studenţilor din gr.GB31Z şi sper că această tentaţie de-a fi un bun profesor de biologie şi geografie nu-i va părăsi nicicând.

Detalii aici.

Maria Nicorici, FŞNA