(copy 2)

28.03.2018 11:34 Категория: Avize







Se anunță înscrierea la Concursul „Oratorul USARB”

Autoguvernarea Studenților USARB îți propune să participi la cel mai tare eveniment universitar al anului. Te invităm să-ți evaluezi aptitudinile și cunoștințele prin participarea la prima ediție a Concursului „Oratorul USARB 2018”.

Concursul se va desfășura în două secțiuni: prima – în limba romană, iar a doua secțiune va cuprinde un discurs în una din limbile de comunicare internațională.

Tema discursului este: „Eu, Studentul USARB”. Discurs pentru concurs nu depăși 5 minute. În etapa a doua a concursului va fi prezentat un discurs pe temă liberă.

Autoguvernarea Studenților va acorda trofeul „Oratorul USARB 2018”. La fel, studenții care vor avea cele mai bune prestații vor intra în posesia unor mențiuni și diplome.

Doritorii de a se înscrie în concurs sunt rugați să expedieze solicitările la adresa de e-mail: autoguvernanta.usarb(at)gmail.com. Este necesar să indicați numele, prenumele, anul de studii, facultatea, număr de telefon, email, precum și materialele folosite la prezentarea discursului.

Data limită pentru a te înscrie la concurs: 20 aprilie 2018. Concursul va avea loc la 25 aprilie a.c., cu începere de la ora 13-00, în Sala Polivalentă a USARB. Vă așteptăm și vă încurajăm să participați.