(copy 2)

19.04.2013 11:33 Категория: Noutati

În perioada 01.04-20.04.2013 în cadrul facultăţii de Ştiinţe ale naturii şi Agroecologie a USB „Al. Russo” au fost organizate şi realizate cursuri de perfecţionare a cadrelor didactice preuniversitare la disciplina biologia. Conform Curricula instruirea a fost realizată la următoarele module: Didactica disciplinei şi specialitatea, Psihopedagogie, Tehnologii informaţionale şi comunicaţionale.

Timp de trei săptămâni profesorii de la facultate au creat un parteneriat fructuos cu audienţii prezenţi în realizarea obiectivelor trasate în Curricula proiectată.

Cadrele didactice prezente la cursuri au dat dovadă de multă responsabilitate şi  atitudine serioasă şi pozitivă faţă de activităţile educaţionale organizate.

Participanţii au fost antrenaţi în  realizarea diferitelor sarcini creative, lucru în grup, elaborarea de obiective, situaţii de învăţare, asistenţă la ore, analiza lor etc.  Bunii noştri colegi s-au reîntors acasă şi cu unele materiale didactice suport utile şi necesare în realizarea cu succes a procesului educaţional la disciplina biologia.

Colectivul facultăţii de Ştiinţe ale naturii şi Agroecologie urează colegilor noştri succese remarcabile în realizarea procesului educaţional şi susţinerea sau confirmare reuşită a gradului didactic la disciplina biologia.

Detalii aici >>>