(copy 2)

14.05.2012 11:46 Категория: Noutati

FŞNA – COLOCVIUL ŞTIINŢIFIC STUDENŢESC...
Pe pomul cunoştinţei, care creşte din pământul spiritului naţional ştiinţa se poate compara cu acele intime puteri agente, care sugând şi alăptând scot sucurile din adâncimile izvorâtoare şi-l trimit modificat în toate ramurile; trunchiul şi rădăcinile sunt purtători consistenţi ai ştiinţei, învăţării; viaţa firească, văzută frumoasă şi mirositoare în frunze, flori şi fructe, este cultura generală care răsare în cele precese (Mihai EMINESCU).
Pe data de 12.05.2010 studenţii facultăţii de Ştiinţe ale naturii şi Agroecologie au participat la Colocviul Ştiinţific Studenţesc Interuniversitaria, ediţia a VIII-a.
Pentru colectivul facultăţii aceasta zi a fost una deosebita, deoarece fiecare în felul său şi-a adus aportul la realizarea cu succes a acestei activităţi de anvergură.
Cadrele titulare de la facultate au pregătit conştient studenţii şi masteranzii pentru participare la conferinţă.Toate cele 9 comunicări şi prezentări relatate la secţiunea noastră au fost actuale, interesante cu caracter practic şi aplicativ.
Felicităm din inimă învingătoarele (Tatiana POPESCU - locul I şi Carolina BATCU - locul II, gr.DB11Z), dorindu-le noi imbolduri în cercetarea ştiinţifică. Ştiinţa fiind pârghia care va ridica pe om la treapta legitimelor sale aspiraţiuni.

Maria NICORICI, catedra de ŞNA