(copy 2)

19.03.2013 12:52 Категория: Noutati

Pe data de 7 martie 2013 Sala Polivalentă a blocului I a Universității de Stat ”Alecu Russo” a găzduit un concert inedit consacrat Zilei Internaționale a Femeii ”Sărut Femeie Mîna Ta!!!”. Activitatea a fost organizată și desfășurată de către studenții Facultății de Psihologie și Asistență socială.

La omagiul Femeiei și-au adus contribuția studenții facultății prin prezentarea diferitor numere artistice: recital de poezie, cîntec și dans. Glumele expuse cu atîta rafinitate de către prezentatorii Alexandru Balan și Ion Lazăr au provocat pe buzele doamnelor și domnișoarelor zîmbete și emoții pozitive. Studenții facultății au dat dovadă de ingeniozitate, aptitudini și abilități nu doar în cadrul științei, ci și în arte. Programul concertistic s-a bucurat de implicarea a mai mulți oaspeți printre care - Daniil Gram cîștigătorul Concursului Național Balul Bobocilor 2012. Acesta a onorat publicul prin interpretarea a mai multor piese printre care ”Iubito”, ”Mii de stele”, ”Eu și Tu”. În dar, Daniel a primit recunoștința și aplauzele din partea sexului frumos. La fel, un alt oaspete - Valenitn Pilat studentul facultăţii  grupei a impresionat publicul cu sunetul vioarei intrepretînd mai multe piese.

Gratitudinea față de femeie și mame a fost exprimată și de absolventul Facultății de Psihologie și Asistență socială Alexandru Cucu – promoția 2011. Cu multă iscusinţă și cu mult talent el a interpretat o serie de piese consacrate mamei și femeiei.

Cu un mesaj de felicitare pentru toate studentele a venit doamna dr. conf. Briceag Silvia, șef. Catedra Psihologie și Asistență socială și domnul dr. hab. Conf. univ. Capcelea Valeriu, decanul facultății.

Administrația Facultății de Psihologie și Asistență socială ține să aducă mulțumiri organizatorilor și artiștilor facultății care au luat parte activă la pregătiri, dedicându-şi dezinteresat timpul lor preţios.

Amintim că organizatorii acestui eveniment au fost:

Lector universitar Natalia Guțu – organizator;

Gabriela Ceban– decanul studenților Facultății de Psihologie și Asistența socială;

Studenţii Facultăţii de Psihologie şi Asistenţă socială

Ion Lazăr – PS21Z;

Alexandru Balan– PS11Z;

Tatiana Luchianciuc- PS11Z;

Constanda Jestina – AS22Z;

Alina Ceban PS 12Z;

Alina Botova – PS32Z;

Valeria Surdu AS11Z;

Natalia Dabija PS11Z;

Iana Isacenco AS11Z;

Aliona Șapca AS11Z;

Daniel Gram – student, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei şi Arte;

Valentin Pilat – student, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei şi Arte; 

Experiența, ținuta, profesionalismul și nu în ultimul rând căldura umană și șarmul echipei au dat consistență evenimentului, iar implicarea activă a persoanelor nominalizate a fost înalt apreciată de toţi cei prezenţi în sală.

La fel, ținem să aducem mulțumiri Domnului prorector. dr. conf. univ. Gheorghe Neagu și domnișoarei Cristina Benea – metodist pentru educaţie şi activitate extracurriculară, pentru tot suportul acordat pe perioada pregatirii evenimentului.

Consideram ca o colaborare mai buna pentru organizarea acestui eveniment nu putea sa existe. Va multumim pentru toata atentia pe care ne-ati acordat-o, pentru flexibilitatea de care ati dat dovada si pentru dispozitia dumneavoastra de a sprijini initiativele studentilor.

Detalii aici >>>