(copy 2)

05.10.2012 14:32 Категория: Noutati

Îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor educaţionale prestate de către Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi presupune o activitate sistematică a colaboratorilor universităţii. În calitate de recunoaştere a calităţii serviciilor prestate de către Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi vine a fi obţinerea certificării ISO.

Astfel, în data de 5 decembrie 2011 Universitatea a fost certificată pe un an şi, recent, în data de 24 august 2012, a fost recertificată pe o perioadă de trei ani de organismele de certificare: IQNet (The International Certification Network) şi SRAC (Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii) în domeniile: activităţi de învăţămînt universitar şi pregătirea cadrelor universitare şi academice.

Obţinerea certificatului atestă recunoaşterea serviciilor educaţionale prestate de Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi la nivelul standardelor internaţionale de calitate în domeniul învăţămîntului superior.

Rectoratul felicită toţi colaboratorii universităţii şi Departamentul de Management al Calităţii cu acest prilej, menţionînd că obţinerea certificatului adevereşte rezultatele calitative ale activităţii întregului colectiv.