(copy 2)

17.12.2012 11:21 Категория: Noutati

Cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului, Victoriabank lansează cea de-a treia ediție a Programului de Burse Victoriabank în cadrul căruia vor fi selectaţi 100 de tineri care au obţinut rezultate remarcabile atât în domeniile de studii, cât şi în activităţile extra curriculare.

„Deja al treilea an Victoriabank lansează Programul de burse Victoriabank oferind 70 de burse de merit şi 30 de burse sociale pentru 100 cei mai sârguincioși şi capabili studenți din ţară. Valoarea totală a celor 100 de burse acordate este de 650 mii lei. Susținerea şi promovarea tinerilor talentați este una din direcțiile principale ale Programului de responsabilitate social-corporativa „Deschide ușile spre viitor” a menţionat Ludmila Vangheli, vicepreşedintele BC „Victoriabank” S.A.

La concurs pot participa toți studenții ultimului an de studii (ciclul I-licenţa) care dețin o medie generală minimă de 9,5 pentru bursele de merit, şi cel puţin 8 pentru bursele sociale.
Doritorii de a deveni bursieri Victoriabank sunt încurajați să depună până la data de 20 decembrie 2012 la sediul central al Băncii din strada 31. August 141, et. 2 , bir. 215, un dosar care să conţină în mod obligator:

- cererea de acordare pe numele Preşedintelui Victoriabank,
- CV-ul candidatului,
- scrisoare de intenție,
- certificatul academic vizat de decanul facultăţii cu indicarea notei medii pentru fiecare an de studii,
- copia buletinului de identitate,
- copiile diplomelor, certificatelor şi distincţiilor obţinute pe parcursul anilor de studii universitare, sau în activităţi extra-curriculare.

Regulamentul programului de burse Victoriabank.

Aici puteţi descărca cererea de acordare a bursei.

Mai multe detalii puteţi afla la numarul de telefon: 022- 57- 64 - 07