13.10.2016 11:20 Categorie: Noutati



ZIUA INFORMAȚIONALĂ ERASMUS+

 

În data de 12 octombrie, 2016, la orele 13:00, în Sala Polivalentă a avut loc Ziua Informațională ERASMUS+.

Prorector pentru Relații Internaționale, Doamna Nelli AMARFII-RAILEAN a venit cu un mesaj de salut pentru studenți, cadre didactice și personal administrativ al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți. În cadrul acestui mesaj au fost prezentate oportunități educaționale oferite de către ERASMUS+, pentru a beneficia de experiențe interculturale și pentru a dobîndi noi abilități pe plan profesional și personal.

Claudia MELENTE, Coordonator Național Erasmus+ în republica Moldova, a prezentat oportunitățile oferite de Programul ERASMUS+ pentru studenți la ciclul de licență (mobilități de scurtă și lungă durată).

Cristina GHERMAN, membru al echipei Oficiului Național ERASMUS+ din Chișinău, a relatat despre Mobilitatea internațională de credite/International Credit Mobility.

Ana EFROS, membru al echipei Oficiului Național ERASMUS+ din Chișinău, a prezentat Proiecte comune de masterat/Joint Master Degree și proiecte de cercetare pentru Doctoranzi și Post- Doctoranzi.

Studenții Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți Ciprian VIDRAȘCU(Universitatea „Alexandru Iona Cuza” din Iași, ciclul de Licență); Natalia BUCĂTARI (Universitatea „Alexandru Iona Cuza” din Iași, ciclul de Master); Natalia IVASISEN (Universitatea „Alexandru Iona Cuza” din Iași, ciclul de Doctor)  au împărtășit experiența personală în cadrul programelor de mobilitate ERASMUS MUNDUS.

Pozele de la eveniment pot fi vizualizate aici.