17.03.2017 10:06 Category: Evenimente







„Ziua Ușilor Deschise” la USARB pentru viitorii candidați

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi şi-a deschis, la 15 martie, porţile pentru toţi candidaţii, care și-au manifestat interesul de a se familiariza cu oferta educațională a Universității.

La eveniment au fost invitați profesorii și elevii din clasele superioare ale Liceului Teoretic „Ion Creangă”, precum și din alte instituţii de învăţământ din Bălţi.

În cadrul evenimentului, rectorul Universității, dr. hab. Ion Gagim a făcut o trecere în revistă a realizărilor Universităţii, iar despre oferta educaţională a celor patru facultăţi de la Universitate au vorbit managerii Facultăţilor: Nicolae Leahu, conf.univ.,dr.,  șeful Catedrei de literatură română și universală; Oxana Chira, lect. univ., dr., Prodecanul Facultăţii de Litere; Eugen Cabac, conf. univ., dr., reprezentantul Facultăţii de Ştiinţe Reale, Economice și ale Mediului; Lora Ciobanu, conf. univ., dr., decanul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Arte; Ion Dănoi, lect. sup.univ., dr., prodecanul Facultății  de Drept şi Ştiinţe Sociale.

„Ziua Ușilor Deschise” a finalizat cu un program de divertisment susținut de studenții Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Arte, catedra de Arte a UASRB.

USARB este una dintre cele mai vechi şi prestigioase instituţii de învăţământ superior din Republica Moldova și cel mai important centru educațional din regiunea de nord a țării.