13.11.2013 09:00 Category: Avize

Pe data de 1 noiembrie 2013, în incinta Curţii de Apel Bălţi a avut loc un proces simulat cu prilejul Zilei Europene a Justiţiei Civile. Această manifestare a fost organizată de către Preşedintele Curţii de Apel Bălţi dr. Alexandru Gheorghieş şi Vicepreşedinţii Mihail Nicolaev şi Eduard Ababei.

În cadrul procesului simulat s-a examinat cauza civilă privind stabilirea cuantumului pensiei de întreţinere a copilului.

De remarcat este că în proces au participat studenţii anului IV de la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale Faina Daniel, Arhirii Valentina, Tîrnovanu Diana, Moscalciuc Alexandru, Roşca Mihaela, Polivenco Victor, Dumitraşcu Dumitru.

Este plauzibil că angajaţii de la Curtea de Apel Bălţi au împărtăşit experienţa acumulată în domeniul lor de activitate cu studenţii Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale a Universităţii de Stat Alecu Russo din Bălţi.

Administraţia Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale salută asemenea manifestări şi susţine tendinţele absolvenţilor de a căpăta noi abilităţi, cunoştinţe şi competenţe.


Mai multe detalii AICI.