11.10.2017 11:40 Category: Evenimente




 

Un volum semnat de autori internaționali a fost lansat la Universitatea din Bălți

Lansarea volumului „Metacognition and Successful Learning Strategies in Higher Education” („Metacogniția și strategii de învățare de succes în instituțiile de învățământul superior”) a avut loc, la 9 octombrie, la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Printre participanții la eveniment s-au numărat dr. în pedagogie Elena Railean, prim editor al volumului lansat, coordonatoarea a grupului de autori din Moldova. La lansarea volumului au participat studenți și cadre didactice de la USARB.

Cartea, care a apărut în acest an la prestigioasa editură americană IGI Global, include o serie de autori internaționali, printre care și patru din Republica Moldova (Elena Railean, Nina Bârnaz, Nadejda Butnari, Marina Morari de la USARB).

„Metacognition and Successful Learning Strategies in Higher Education” este o resursă detaliată a perspectivelor școlare care abordează tendințe actuale în evaluarea învățării. Volumul este o sursă de referință ideală pentru academicieni, studenți, practicieni și cercetători care își doresc îmbunătățirea strategiilor de învățare prin utilizarea studiilor metacogniției.

Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte a USARB în colaborare cu editura IGI Global.

Foto de la eveniment – aici