22.12.2017 09:56 Category: Evenimente






Spectacol și premii pentru membri ai comunității universitare

Spectacolul dedicat Sărbătorilor de Iarnă cu genericul „Colinda, colindând, din Europa spre Moldova venind…”, ediția a II-a, s-a desfășurat la 21 decembrie a.c. la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB).

De asemenea, în cadrul evenimentului, la care au participate cadrele didactice universitare, au fost nominalizați profesorii universitari care s-au remarcat în 2017 cel mai mult în domeniul științei.

Rectorul USARB, prof. univ., dr. hab., Ion Gagim i-a felicitat pe cei prezenți la festivitate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, le-a mulțumit pentru munca depusă în cursul anului 2017.

Vreau să vă doresc un an cu belșug, un an cu bucurii, un an cu sănătate, un an plin de inspirație, de voie bună, de elan, de fericire. Să vă fie sănătoși și fericiți oamenii dragi dumneavoastră, a menționat rectorul.

Totodată, Ion Gagim le-a mulțumit cadrelor didactice și studenților implicați în organizarea evenimentului, precum și sponsorilor – Filialei Bălți a „Moldova Agroindbank” SA și companiei „aqua unIQa”.

În cadrul evenimentului au fost acordate premiile Senatului USARB. Zece autori de lucrări științifico-metodice au intrat în posesia acestor premii.

Rectoratul USARB a acordat patru premii pentru obținerea titlului științifico-didactic de conferențiar universitar și zece premii pentru obținerea gradului științific de doctor în 2017.

În cadrul spectacolului „Colinda, colindând, din Europa spre Moldova venind…” au evoluat Orchestra „Alunelu”, Corul „Gaudeamus” de la USARB, precum elevi de la Liceul Teoretic Republican „Ion Creangă” din Bălți.

Fotografii de la eveniment – aici.