18.02.2013 09:34 Category: Avize

SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL

CULTURA PROFESIONALĂ A CADRELOR DIDACTICE. EXIGENȚE ACTUALE.

16-17 mai 2013, Chișinău

Catedra Științe ale Educației a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din mun. Chișinău organizează Simpozionul Internațional cu genericul: Cultura profesională a cadrelor didactice. Exigențe actuale.

Înregistrarea participanţilor şi titlul articolului cu datele de contact se expediază la adresa catedrei, indicată mai jos pînă la 1 martie, 2013.

30 martie 2013 este data limită de prezentare a articolelor (format electronic) și a textului imprimat (semnat de coordonatorul științific în cazul doctoranzilor) care vor fi recepíonate la catedra Științe ale Educației şi pe adresa electronică: catedra_stiintealeeducatiei_ups(at)mail.ru. Articolul se admite a fi prezentat în limbile: română, engleză, rusă.

CERINŢE DE REDACTARE A TEXTULUI:

  • Ø Volumul articolului –5-8 pagini, format A 4, Times New Roman, corp de literă 12, interval -1,5; margini - 20 mm.
  • Ø Se indică: Titlul lucrării, numele şi prenumele autorului/autorilor, titlul ştiinţifico-didactic şi denumirea instituţiei pe care o reprezintă.
  • Ø Abstractul lucrării se perfectează în limbile engleză sau franceză (200 caractere).
  • Ø Referinţele bibliografice (date complete conform cerinţelor regulamentare ale CNAA) vor fi numerotate în ordinea alfabetică.
  • Ø Citarea înserată în text va corespunde cu numărul de ordine al referinţei din lista bibliografică, anexată la sfârşitul articolului.

Recepționarea articolelor din 5 februarie 2013, în zilele de luni-vineri, orele 13:00-16:00

Adrese de contact şi informaţii suplimentare:

Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din mun. Chișinău,Catedra Științe ale Educației bir./35, blocul II, str. Ion Creangă 1, MD 2069, or. Chişinău, Republica Moldova.

Tel.: +37322358431

e-mail: catedra_stiintealeeducatiei_ups(at)mail.ru

 

Comitetul organizatoric