21.11.2011 14:22 Category: Evenimente

Saptamina Tineretului, marcata anual in preajma Zilei internationale a studentului, s-a desfasurat, anul acesta, in perioada 12-19 noiembrie 2011. Toate cele 8 facultati din cadrul Universitatii de Stat „Alecu Russo” din Balti au reusit sa se implice in organizarea si promovarea evenimentelor, atit la nivel de facultate, cit si la nivel de universitate. Toate activitatile au fost promovate de catre studenti, cu sprijinul cadrelor didactice si al administratiei.

Studentii au dat dovada nu doar de faptul ca sunt tineri si ingeniosi, dar si de faptul ca se pot autoguverna in cadrul zilei de 17 noiembrie. Sedinta de totalizare a evenimentelor desfasurate in aceasta perioada, a avut loc in data de 21 noiembrie in Sala Senatului. Reprezentantii facultatilor au facut o trecere in revista a celor mai interesante activitati din cadrul fiecarei subdiviziuni. In mod traditional, cei mai activi studenti au fost premiati. 3 studenti s-au bucurat de cite o diploma si cite un cadou din partea Primariei municipiului Balti, alti 7 au fost premiati de catre institutia noastra.
Multumim tuturor studentilor care s-au implicat activ in organizarea si desfasurarea activitatilor din Saptamina Tineretului, iar pentru viitor, asteptam initiativa si activism pe tot parcursul anului.

Detalii aici