21.07.2016 09:46 Category: Avize





În atenția studenților USARB

Rezultatele concursului pentru ocuparea locurilor cu finanțare bugetară

În data de 11 iulie 2016, la Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți au fost aprobate Ordinele rectorului cu privire la rezultatele concursului pentru ocuparea locurilor cu finanțare bugetară, unde se regăsește lista studenților care, în anul de studii 2016-2017, vor beneficia de un loc finanțat din bugetul de stat.

Studenții care își vor continua studiile în bază de contract cu achitarea taxei de studii sunt obligaţi să încheie, până în data de 15 septembrie curent, Contractul privind studiile, în caz contrar vor fi exmatriculaţi. Studenţii care nu doresc să-și continue studiile în bază de contract cu achitarea taxei, vor depune o cerere de exmatriculare la decanatul facultății.

Ordinele au fost aprobate în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la condiţiile de ocupare a locurilor cu finanţare bugetară în Hotărârii Guvernului nr. 212 din 22.03.2013 cu privire la ocuparea de către studenți a locurilor cu finanțare bugetară în instituțiile de învățămînt superior de stat și a Regulamentului cu privire la condiţiile de ocupare a locurilor cu finanţare bugetară în instituţiile de învăţămînt superior de stat din Republica Moldova, aprobat prin Ordinul Ministrului Educației nr. 748 din 12.07.2013 și Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți aprobat la ședința Senatului din 25.06.2014.

Studenții pot să-și verifice statutul pe site-ul: student.usarb.md