12.12.2011 11:09 Category: Noutati

În data de 10 decembrie 2011, în incinta Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, Facultatea  de Drept, a avut loc Conferinţa ştiinţifică naţională dedicată Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului cu genericul Protecţia drepturilor copilului pe plan intern şi internaţional, cu concursul Centrului pentru drepturile omului din Moldova, Reprezentanţa Bălţi.
Conferinţa a demarat cu mesajul de salut al Decanului Facultăţii de Drept Pînzari Veaceslav, conf. univ. dr. Reaboi Oleg, Şeful Reprezentanţei Bălţi a Centrului pentru drepturile omului din Moldova, a prezentat un raport privind activitatea Centrului pentru drepturile omului, Reprezentanţa Bălţi.
Lucrările Conferinţei ştiinţifice şi-au desfăşurat lucrările în două secţiuni: 1. Drept public (moderator: Botnari Elena, conf. univ. dr., Şef Catedră de drept public); şi 2. Drept privat (Boişteanu Eduard, conf. univ. dr, Şef Catedră de drept privat). Titularii Catedrelor au prezentat comunicări la tema Conferinţei, care au antrenat participanţii în dezbateri.

AGENDA. CONFERINŢEI ŞTIINŢIFICE