19.03.2012 10:16 Category: Evenimente

Talentul studenţilor  de la Facultatea  de psihologie şi asistenţă socială a fost pe deplin manifestat  la 07 martie 2012 prin  punerea în scenă a spectacolului omagial “De ziua ta, femeie…”, cu multe momente inedite, toate dedicate doamnelor şi domnişoarelor de la facultate. Evenimentul a debutat cu un mesaj de felicitare din partea dnei Galina Petcu dr. conf., decanul Facultăţii de  psihologie şi asistenţă socială,.


Spectacolul omagial a continuat cu un recital de muzică şi poezie, care a reuşit să impresioneze asistenţa prin conţinutul select. Toţi cei prezenţi au apreciat calitatea interpretării artistice, răsplătind studenţii cu aplauze, iar ei, la rîndul lor, le-au oferit din suflet surprize artistice şi cuvinte frumoase. Ritmurile fierbinţi ale dansului ţigănesc, melodiile interpretate la acordeon au contribuit la atmosfera de sărbătoare.

  • “Fără femeie viaţa n-are rost”
  • “Femeia - un gand risipit printre mii de ganduri in cautarea frumusetei si a dragostei,  ascunsa printre lucrurile marunte ce ne-nconjoara mereu...”

Aceste şi multe alte postulate imprimate pe hîrtie au dat culoare evenimentului, încărcătura lor semantică atrăgând în mod deosebit atenţia asupra valenţelor poetice, dar şi asupra forţei de sugestie pe care o poartă cuvîntul femeie.

În finalul activității, şefa catedrei de  psihologie şi asistenţă socială, dna dr. conf., Silvia Briceag, a mulţumit organizatorilor evenimentului pentru clipele de revelaţie pe care le-au trăit cei prezenti in sala , pe parcursul spectacolului de excepţie  şi a îndemnat studenţii  să transpună în viață minunatele gânduri exprimate prin cuvânt, culoare și melodie.

Detalii aici