09.03.2015 14:00 Category: Avize





Bălţi, 09 martie 2015

Universitatea de Stat ,,Alecu Russo din Bălţi” în calitate de partener în implementarea proiectului cu finanţare europeană, intitulat „Joint Business Support Centre – Instrument for fostering development of entrepreneurship in Ro-Ua-Md cross-border area (Jo.B.S. Center)/ )”,MIS-ETC CODE: 1934 / ,, Centrul comun de susţinere a business-ului - Instrument pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în regiunea de graniţă Ro-Ua-MD”

 

Vă invită să participați gratuit la cursul de formare profesională ,,Managementul relaţiei cu clientul” care va fi organizat în perioada 19-22 martie 2015, in incinta Universităţii, blocul V, sala 502.

 

Obiectivul general al proiectului reprezintă sprijinirea și consolidarea mediului de afaceri din regiunile de frontieră, prin promovarea de parteneriate economice şi implementarea de soluţii inovatoare pentru dezvoltarea IMM-urilor din regiunea transfrontalieră.

Proiectul a primit finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România -Ucraina - Republica Moldova 2007-2013. Beneficiarul Proiectului este Camera de Comerţ şi Industrie Suceava (România). Proiectul este implementat în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare şi Reconstrucţie Bucovina (Cernauti,Ucraina) şi Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională ,,ADER” (Suceava, România).

 

Selecția acestor cursuri s-a realizat din 13 opțiuni de cursuri, în cadrul Workshop-ului „Formarea profesională și parteneriatele strategice – o soluție pentru dezvoltarea economică a regiunii transfrontaliere RO-UA-MD”, desfășurat în data de 8 mai 2014,  orele 13.00,  la Restaurantul Moldova, stradela Babinschi 2,  municipiul Bălţi. Cele 13 opțiuni de curs au fost selectate de către reprezentanții mediului de afaceri și centralizate în studiul „IDENTIFICAREA NEVOILOR DE FORMARE ÎN ZONA TRANSFRONTALIERĂ ROMÂNIA –UCRAINA-REPUBLICAMOLDOVA”.

 

Aceste cursuri se adresează administratorilor de firme şi angajaților!

 

Detalii cu privire la înscriere puteți obține la următoarele date de contact: Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi, str. Puşkin, nr. 38, tel. 069322482, fax: 023152439, e-mail: vpritcan(at)yahoo.com web: www.usarb.md

 

Programul Operaţional Comun România – Ucraina - Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

Graniţe comune. Soluţii comune.

www.ro-ua-md.net

Mai multe detalii aici.