25.03.2015 08:57 Category: Avize

Conform Regulamentului cu privire la modul de alegere a membrilor Consiliului penru dezvoltare strategică instituțională din rîndul cadrelor didactice titulare în Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți  (aprobat prin Hotărîrea Senatului Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi  - proces-verbal nr. 9 din 18.03.2015), Comisia de concurs a Senatului anunţă declanșarea concursului pentru ocuparea a două locuri din rîndul cadrelor didactice titulare în Consiliul de dezvoltare strategică instituțională.

Candidaturile pentru calitatea de membru în Consiliul de dezvoltare strategică instituțională pot fi propuse de:

-  Consiliul/Consiliile facultăților;

-  un cadru didactic titular universitar;

-  titularul universitar își propune candidatura.

Comisia de concurs înregistrează timp de o săptămînă, din ziua anunțării concursului, candidaturile pentru participare la concursul de alegere a 2 membri ai Consiliului din rîndul cadrelor didactice titulare (în baza proceselor-verbale de la Consiliile facultăților sau a demersurilor/cererilor din partea unor cadre didactice titulare din rîndul membrilor comunității universitare).

Cerinţele faţă de candidaţii participanți la concurs sînt următoarele:

-       să fie cadru didactic titular la una din catedrele Universității, să nu dețină funcții de conducere și să nu fie membru al Senatului;

-       să posede grad științific și/sau titlu științifico-didactic;

-       să cunoască limba română, conform legii despre funcționarea limbilor pe teritoriul Republicii Moldova;

-       să nu depășească vîrsta de pensionare (vezi HG nr. 854 din 21.09.2010, p. 35).

 

Comisia de concurs,

25 martie 2015