28.12.2014 12:02 Category: Evenimente

Burse de mobilitate Eramus Mundus pentru ciclul II – studii superioare de masterat

În data de 05 decembrie 2014, Departamentul pentru Activitate ştiinţifică şi Relaţii internaţionale a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi a organizat Seminarul de diseminare a apelurilor deschise pentru burse de mobilitate Eramus Mundus pentru ciclul II – studii superioare de masterat.

Valentina PRIŢCAN, prorector pentru Activitate ştiinţifică şi Relaţii internaţionale, a menţionat că Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi este membru al consorţiilor de implementare a 8 proiecte din cadrul programului european Ersamus Mundus (acţiunea 2).

S-au prezentat ofertele de burse de studii şi cercetare pentru studenţii de la ciclul II, USARB, din cadrul următoarelor proiecte:

 

  1. EUROEAST 2012 (Lot 5) Ukraine, Moldova, Belarus, Armenia,  Azerbaijan, Georgia, coord. POLITECNICO DI TORINO, Italy

                                                                          http://www.euroeast.polito.it/

  1. IANUS  II 2013 (Lot 5) Ukraine, Moldova, Belarus, Armenia, Azerbaijan, Georgia, coord. ALEXANDRU IOAN CUZA UNIVERSITY OF IASI, Romania

                                                                           http://ianus.uaic.ro/ianusII/

  1. EFFORT 2013 (Lot 5) Ukraine, Moldova, Belarus, Armenia, Azerbaijan, Georgia, coord. Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki, Greece

                                                                          http://erasmusmunduseffort.teithe.gr//

Masteranzii au primit informaţii detaliate despre procedurile de aplicare, criteriile de selecţie, perioadele de anunţare a rezultatelor.

 

Pozele pot fi vizualizate aici.