19.12.2017 22:36 Category: Evenimente

 




Au fost desemnați cei mai activi membri ai Autoguvernării Studenților de la USARB

La 19 decembrie a.c., în cadrul unei ședințe, au fost desemnați cei mai activi membri ai Autoguvernării Studenților de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB), care s-au remarcat în activitățile universitare desfășurate pe parcursul anului 2017.

18 cei mai activi studenți* vor beneficia de o excursie gratuită la Iași (România) care va fi organizată de Autoguvernarea Studenților a USARB. De asemenea , au fost menționate și cele mai eficiente decanate studențești** de la USARB, precum și persoanele (Valentina Rotari și Maria Bologa) care au sprijinit în cursul anului inițiativele Autoguvernării Studenților.

La ședința Autoguvernării Studenților au participat decanii facultăților și rectorul USARB, prof. univ., dr. hab., Ion Gagim, care i-a felicitat pe studenți cu această ocazie și le-a sugerat să devină pe viitor și mai uniți, activi  pentru a-și face un viitor mai bun.

În cadrul ședinței s-a discutat și despre eforturile depuse de organul de conducere a Autoguvernării Studențești, cât și de Rectoratul Universității în vederea creării unui mediu cât mai prietenos și mai favorabil de studii pentru studenți.

* Cei mai activi studenți din cadrul Autoguvernării Studenților: Cemârtan Andrian; Petriman Radu; Grușac Denis; Dogotari Gheorghe; Onofraș Nicolae; Telerman Nicolae; Saranciuc Eduard; Pădureac Valeria; Dascal Xenia; Colencovschi Daniela; Jumiga Mihaela; Plotnicu Ana; Serjantu Loredana; Barbaroș Ana-Maria; Borș Laura; Prisăcari Irina; Nițuleac Elizaveta; Bilic Irina.

** Cele mai eficiente decanate studențești: Decanatul Studențesc de la Facultatea de Științe Reale, Economice și ale Mediului; Decanatul Studențesc de la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte; Decanatul Studențesc de la Facultatea de Litere; Decanatul Studențesc de la Facultatea de Drept și Științe Sociale.