19.01.2016 18:42 Category: Avize

 


Apeluri deschise COST

  

COST - Cooperarea Europeană în domeniul Științei și Tehnologiei – este primul și cel mai larg instrument european care sprijină cooperarea transnațională între cercetători, ingineri și oameni de știință din întreaga Europă.


COST este unicul mijloc pentru a elabora în comun noi idei și inițiative în toate domeniile științei și tehnologiei, prin crearea rețelelor pan-europene a activităților de cercetare finanțate la nivel național. 


COST oferă sprijin financiar pentru eforturile de cooperare a grupurilor științifice din toată Europa și de coordonare a acestor rețele de cercetare numite Acțiuni. Fondurile acoperă costurile rețelelor de cercetare, precum: conferințe, ateliere de lucru, seminare, întruniri etc.


Acțiunile COST sunt rețele tehnico-științifice, deschise pentru cercetători și părți interesate pentru o durată de patru ani. 


Propunerea pentru Acțiunea COST poate fi trimisă în orice moment pe parcursul anului, prin intermediul noului instrument de depunere on-line e-COST 

Următoarea colectare de date se anticipează a fi 23 februarie 2016. 


Apelurile sunt deschise pentru idei din toate domeniile științifico-tehnologice, inclusiv științe socio-umaniste. Propunerile multi și interdisciplinare sunt încurajate.

Pentru detalii accesați următorull link.