29.11.2013 08:33 Category: Avize

       În perioada 9-12 decembrie 2013 Ambasada Britanică la Chişinău va lansa prima serie de lecţii publice cu genericul „Knowledge is GREAT”, găzduite la universităţile din Tiraspol, Bălţi, Comrat şi Chişinău.

     Dr Jaap Veen, invitatul special şi consultantul independent în domeniul de control al tuberculozei, va vorbi despre “Sănătatea publică fără frontiere”, cu începere de la orele 12.30 în fiecare oraş. Uşile universităţilor vor fi deschise pentru toţi doritorii interesaţi de problemele şi provocările cu care se confruntă sistemul de sănătate publică şi consumatorul final în societăţile afectate de conflict schiţate prin prisma exemplelor numeroase oferite de Dr. Veen.

       Evenimentul va continua cu seminarul pe tema “Tuberculoza nu e o sentinţa”, cu începere de la orele 15.00, destinat unui grup mai restrâns de studenţi, tineri specialişti şi profesionişti în domeniul medicinii, sănătăţii publice, afacerilor interne şi drepturilor omului.

Înregistrarea online este obligatorie.  

Programul desfăşurării lecţiilor în cele patru oraşe este următorul:

9 decembrie - Universitatea „T.G. Shevcenko”, Sala de festivităţi, Tiraspol

10 decembrie - Universitatea “Alecu Russo”, Sala polivalentă, Bălţi

11 decembrie - Universitatea de Stat din Comrat, Comrat

12 decembrie - Universitatea Liberă Internaţională din Moldova (ULIM), Chişinău

     Lecţiile vor fi susţinute în limba engleză. Traducerea consecutivă va fi asigurată în limbile română şi rusă.

  Pentru informaţii suplimentare, o puteţi contacta pe Anastasia Pociumban, asistent de proiecte, Ambasada Britanică la Chişinău, la numărul de telefon 069200619.