16.11.2017 18:42 Category: Evenimente


 




Volum despre aspecte ale aditului, donat Bibliotecii Științifice a Universității din Bălți

Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova a donat Bibliotecii Științifice a Universității de Stat „Alecu Russo” șase exemplare ale volumului „Audit. O abordare integrată”.

Cartea, care cu siguranță va deveni o sursă de referință pentru studenții de la economice, este semnată de un grup de profesori de la universități americane (Utah, Michigan și Carolina de Nord) – James K. Loebbeche, Alvin A. Arens, expert la prestigioasa Price Waterhouse, Randal J. Elder și Mark S. Beasley.

Volumul „Audit. O abordare integrată” a fost tradusă în limba română de Rodica Levițchi și a fost tipărită la Editura ARC.

Ediția reprezintă o introducere în audit pentru studenții care nu au experiență în domeniu, fiind concepută ca suport de curs de un trimestru sau de un semestru din învățământul la nivel universitar sau preuniversitar.

Cartea este structurată în 25 de capitole, cu o descriere a serviciilor cu caracter de asigurare, inclusiv a serviciilor de audit, și a rolului pe care îl joacă firmele de expertiză contabilă și alte organizații în desfășurarea activităților de audit.